7 feb. 2009

Cele mai asteptate jocuri care se vor lansa in Martie 2009

Am facut aici un top a celor mai bune si mai asteptate jocuri care se vor lansa in martie 2009.Dar spre deosebire de alti ani acestea vor fi si cele mai bune jocuri ale anului.Deci,sa incepem:

1)StarCraft 2,probabil cel mai asteptat joc din ultimii ani,promite sa ofere jucatorilor o experienta minunata cu multe campanii si o experienta online la fel fascinanta.Jocul se va lansa in  11-3-2009(data neoficiala).

2)World in conflict:Sovietic assult,este un alt cap de afis al celor mai bune jocuri ale anului.Cu o poveste la fel de incitanta ca in primul joc al seriei "World in conflict"(unul dintre jocurile mele preferatre),acesta se anunta a fi un blockbuster in lumea jocurilor.Jocul se va lansa in 3- Martie-2009.

3)Tom Clancy's EndWar,cel mai nou joc de strategie a celor de la Ubisoft promite sa sparga topurile in 2009.Jocul se va lansa in 3-Martie-2009.

4) Empire: Total War,este cel mai nou joc din seria "Total War".Jocul creat de cei de la " The Creative Assembly",se va lansa tot in 3-Martie-2009.

5)Tom Clancy's HAWX,cel mai nou simulator aviatic creat de cei de la Ubisoft Romania!!!Jocul se va lansa tot in 3-Martie-2009.

6)Wheelman,ultimul da nu cel din urma,jocul lu' Vin Diesel, creat de cei de la " Midway Games", se va lansa in 10-Martie-2009.

Cam acestea sunt cele mai bune jocuri ale anului care se vor lansa in luna Martie(luna fericiri:D).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa un comentariu civic si de bun simt