10 nov. 2008

Noul Windows 7 vine in 2009!!!


Windows 7, numele de cod al viitoarei ediţii a sistemului de operare Windows, va permite utilizatorilor să controleze computerul prin intermediul atingerii ecranului.
Preşedintele gigantului american, Bill Gates, şi directorul general, Steve Ballmer, au prezentat, marţi, noile caracteristici ale următorului sistem de operare pregătit de companie, bazate pe un software numit "multi-touch". Noua generaţie de Windows va fi lansată la finele anului 2009.

"Suntem într-o situaţie interesantă. În timp ce aproape toată interacţiunea dintre utilizator şi computer se face, încă, cu mouse-ul, în anii ce urmează vorbirea, cerneala electronică sau amprenta vizuală vor avea roluri din ce în ce mai importante", a afirmat Gates.

Software-ul multi-touch este construit pe baza unor aplicaţii deja introduse în Windows Vista, care permit, punctual, utilizarea altor forme de interacţiune.

Gates si compania Microsoft, spera ca acest nou Windows sa fie pe placul tuturor si sa nu mai fie atat de criticat ca Vista,care s-a vândut până în prezent în 150 milioane de copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa un comentariu civic si de bun simt