21 nov. 2008

Impresii Left4dead




Astazi am terminat jocul Left4dead si m-am gandit ca ar fi o idea buna sa scriu pe blog impresiile jocului.
Acest joc este facut pe motorul grafic al jocului counter-strike source, si desi pare vechi ,nu este!Desi mai are cateva bug-uri,ca orice joc,producatorii au facut o alegere buna.
Jocul este structurat in 4 mari capiltole , fiecare avand cate 5 subcapitole.Ceea ce este interesant este ca povestea nu se continua capitol cu capitol.Adica la fiecare sfarsit de capitol esti salvat si dus langa oamenii neinfectati.In urmatorul capitol incepe un nou scenariu .Alaturi de tine ai 4 colegi care te ajuta sa omori zombii iesiti in cale,te ajuta cand ai nevoie de “aid” si nu in ultimul rand te salveaza atunci cand esti prins de un “smoker” sau un “tank”.
Un lucru foarte amuzant este un zombie zis”vrajitoarea”.Care sta jos si plange si nu iti face nimic doar atunci cand este deranjata.Dar atunci cand este deranjata ai mare necaz cu ea deoarece cu o singura lovitura te pune jos la pamant..
Cele mai distractive arme sunt bombele denumite “pimp”.Aceste cand sunt aruncate incep sa faca zgomot si astfel atrag zombii inainte sa explodeze.
Un joc interesant care este mult mai frumos jucat in co-up cu prieteni.Pentru asta ai nevoie de 4 prieteni din retea(fiecare controland unul dintre cele 4 personaje) si de programul “steam”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa un comentariu civic si de bun simt