29 nov. 2008

Impresii NFS Undercover




Desi toata lumea il critica ,mai ales cei de la gamespot,IGN,GT etc,jocul nu este atat de rau pe cat pare.Daca la inceput cand intri in el “iti vine sa-ti dai palme” o sa-ti placa pe parcurs ,deoarece are multe elemente surpriza care au rolul de-al captiva pe jucator.
Unul dintre lucrurile care mi-au placut au fost “fetele” din joc.Deoarece acestea nu sunt facute pe calculator ci sunt reale,producatori filmand niste mini-filmulete pentru joc.
Masinile sunt foarte frumoase si foarte scumpe.De exemplu un Bugati Veyron costa in jur de 370.000 de $ in joc(in realitate costand peste 1 milion), deci pe scurt este aproape imposibil sa o cumperi.(poti sa o cupmperi de abia dupa ce ai terminat cariera).
Desi jocul nu iti ofera masinile de “Tier 1”(adica cele mai bune:Bugati,Pagani Zonda, Porsche Carrera GT, McLaren F1,Corvette Z-06 si Audi R8) ,sa te plimbi linistit cu ele prin oras,el iti da posibilitatea sa le conduci in unele misiuni.Daca ai destui bani dupa ce ai terminat cariera poti sa le cumperi si sa te plimbi cu ele.
Un lucru straniu in joc sunt masinile de politie.Ceea ce vreau sa spun este ca intr-o misiune in care aveam de “furat” o masina de Tier 1(McLaren F1) si mergeam cu ea cu peste 390 km/h “marile” masini de politie ,adica gipurile, ma intreceau.Da ,ati auzit bine!Adica cum?
Desi in majoritatea curselor obiectivul este clar:VICTORIA,sunt si niste curse “speciale” in care nu trebuie sa castigi.ci trebuie sa-ti distrugi adversarul.
Desi grafica lasa de dorit , toate obiectele din jur sunt facute in detaliu iar masinile arata foarte bine,in comparatie cu Carbon sau Most Wanted.
Dupa cum a spun si un prieten de-al meu ,jocul este prost codat.Adica daca ai viteza mare se intampla ca unele portiuni de drum sau cladiri sa nu fi aparut in fata si atunci jocul se opreste pana apar si acestea.Un alt lucru care te scoate din sarite este traficul.Strada este goala pana la un punct,de obicei o curba,cand deodata strada se umple de masini.
AI-ul jocului este foarte slab,cursele putand fii castigate usor ,cu un minim de efort.
Mie personal mi sa parut un joc de nota 9.0 nu de 5.0 sau 7.0 cum a primit de la IGN si Gamespot.
In general jocul este atractiv,plin de surprise dar foarte scurt.

Un comentariu:

  1. nota 9 e destul de mare pentru NFS Undercover, probabil ca ai luat in calcul si fetele;))

    RăspundețiȘtergere

Lasa un comentariu civic si de bun simt