10 oct. 2008

Ubisoft vrea sa mareasca echipa din Romania cu 50%

Ubisoft, unul dintre cei mai mari producatori de jocuri video, va mari cu 50% echipa din Romania, care are in momentul de fata 350 de angajati, in principal artisti grafici si specialisti in testarea si programarea jocurilor video, au declarat pentru NewsIn, reprezentantii companiei.

Ubisoft Bucuresti este primul studio deschis de producatorul de jocuri in afara granitelor Frantei, unde se afla sediul central, fiind in acelasi timp un centru de coordonare regionala pentru operatiunilor Ubisoft in Europa de Est, au completat reprezentantii companiei.

"Proximitatea fata de Romania a fost, in acest context, un mare avantaj, intrucat permite noii structuri sa se dezvolte profitand de experienta studioului din Bucuresti, cele doua echipe lucrand in stransa colaborare".

"Stiam ca in Sofia putem gasi specialisti bine instruiti si talentati, iar in vara anului trecut am hotarat sa aducem 11 dintre ei, 9 progamatori si 2 artisti, in studioul din Bucuresti. Acestia au contribuit la succesul jocului Blazing Angels: Squadrons of WWII, convingand astfel managementul de varf Ubisoft ca stabilirea unui nou studio de productie in Sofia este o oportunitate care nu trebuie ratata," a spus Alexandru-Ion Radu.

Deci in sfarsit Ubisoft si-a dat seama ca romani produc jocuri de calitate.

Vai vai da greu a mai fost.Bine ca sa intamplat acum...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa un comentariu civic si de bun simt