25 oct. 2008

Far Cry 2 lansat


     Noul joc de la Ubisoft Montreal, Far Cry 2 este cum ii spune si  numele al 2-lea din seria Far Cry.Jocul a fost lansat in 21 Octombrie in Nord America respectiv 24 Octombrie in Europa si Australia doar pentru PC ,iar pentru xbox 360 si PS3 va fi lansat de abia in 3 Ianuarie 2009.

Povestea din jocul Far Cry 2, se va desfaşura în Africa, iar producătorii jocului promit un mediu distructiv şi foarte multe efecte speciale.
In joc vor fi prezente pe langa inamici si multe animale(doar erbivore,zebra,gazelle,tauri ect.), care au rolul de a imbogati peisajul precum si de a distrage atentia dusmanilor.
Amuzant este faptul ca producatorii au avut in plan sa puna si animale pradatoare,dar au dat peste niste probleme.De exemplu ei au afirmat recent intr-un interviu, ca marea lor problema ar fi fost “balansul”.Ei se temeau ca pradatorii sa nu manance toate erbivorele si apoi sa moara de foame.
Toate aceste efecte sunt posibile cu noul engine grafic foarte complex construit special pentru acest joc( Dunia),care insemna <<"world", "earth" or "live" in Persian language>>

Un lucru interesant este ca eroul nu se va bate doar cu inamicii ci si cu o boala necrutatoare:Malaria,pentru care eroul va fi nevoit ca la fiecare 30-40 de minute de joc(in timp real), sa ia o pastila sau o injectie pentru a combate efactele boli.

Ceea ce este interesant este ca in loc sa foloseasca harti individuale,jocul se va desfasura pe o singura harta in jungla si savana Africana, pe o suprafata de 50 de km patrati.

Unul dintre producatorii jocului "Louis-Pierre Pharand", a spus ca pentru completarea povesti in single-player va fi nevoie de peste 50 de ore.


Far Cry 2 cerinte PC:


High Requirements: 
o CPU: E6600 Core 2 Duo
o Graphics: Nvidia 8800GTS
o RAM: 2GB
o Hard Drive Space: 6-8GB
o Optical Drive: DVD Drive 
 
Minimum Requirements: 
o CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz
o Graphics: Nvidia 6600 or ATI X1600 - Shader Model 2.0
o RAM: 1GB
o Hard Drive Space: 6-8GB
o Optical Drive: DVD Drive


Recommended Requirements: 
o CPU: Dual-Core CPU (Athlon X2 / Pentium D / Core 2 Duo)
o Graphics: Nvidia 7800GT or ATI X1800XL Pro (SM 3.0)
o RAM: 2GB+
o Hard Drive Space: 6-8GB
o Optical Drive: DVD Drive


Go and play!!!


Un comentariu:

  1. Buna.
    Ma numesc Ionut de pe play247.ro.
    Imi place blogul tau si m-am gandit ca poate ai fi deacord cu o colaborare.
    daca esti interesat te rog sa imi scrii.
    Ymsg-ul meu e: reborn2603
    Astept sa aud de la tine.

    Salut

    RăspundețiȘtergere

Lasa un comentariu civic si de bun simt